Neihin nukketalo on nyt vihdoin saanut kunnostetun alakerran. Tai siis on se ollut jo jonkin aikaa kunnossa, mutta nyt jaksoin sitä kuvatakin!

koko talo

Kuten kuvasta näkyy, alhaalla olevat osat eivät ole Lundbyn omia. Vielä mitä, ne ovat entiset kaijuttimen laatikot, joista tuli mitä hienoimpia nukkejen taloja. Suorastaan täydellisen kokoiset, talo pysyy niitten päälle kuin nakutettuna. Tulevasta, kun laatikot mahtuvat sopivasti talon seinien "sisälle". Keskellä kellaria on portaat, kirpparilöytö!

Kaijutinlaatikoista sukeutui hienoja nikkarointikerhossa, äidin ja tyttären yhteisvoimin. Kuten lohikäärmeenkin kanssa, saimme paljon apua ja hyviä neuvoja. Kiitos siitä!

kertauksena:

Talon ostin aikanaan käytettynä. Siitä piti tulla mun oma nukketalo, mutta toisin kävi ja hyvä niin. Sisäpuoli on kokonaan tuunattu, kaikki pinnat. Ikkunanpokat ovat olemassa, odottelevat ikkunoita (pitäisi mitata, leikata, matsku on) ja kiinnitystä.

Huonekaluista suurin osa on ostettuja ja niistä suurin osa on tuunattuja. Osan olen toki tehnyt ite, mutta liiankin suuren osan niistä on neiti näppärä vuosien saatossa rikkonut. Lamppuja olis joskus enemmän, nyt pitäis tehdä lisää, kun kerroksiakin on kunnossa enemmän!

keittiö - Huomaa ruoka pöydällä!

ruokailutila

sohvaryhmä

makuuhuone 1 (teini)

makuuhuone 2 (vauva)

makuuhuone 3 (esiteini) tämä oli ennen vessa

kodinhoito-, kylpyhuone ja wc. Tähän suunniteltiin vielä ovea saunaan (takaseinään)..

Makuuhuone 4 (vanhemmat / äiti)

Keittiöön on tehty polymeerimassasta mm porkkanoita ja keräsalaattia. Ovat siinä pöydällä kulhossa.