Kuin yhdessä ei olisi tarpeeksi, piti alottaa uusi. Ekan lohikäärmeen toki viimeistelen, mutta kun siltä unohtu SIIVET!! Argh.. Nyt on sitten siivet. Taas unohtu ottaa ne ihan ekat kuvat. Eilen iltapäivällä / illalla tein taas styroks pohjalle (niitä on vielä tossa valmiina odottamassa yksi, jos vaikka tulis vielä kolmas..?) rakettitikuista ja rautalangasta rungon. Siivet tein vanhasta (pantittomasta) Lidlin kuplavesi pullon kyljestä ja rakettitikusta. Ompelin ne yhteen valkoisella virkkauslangalla, koska en uskonut, että hermo kestäis rautalangalla vääntämistä ja että lima ei pitäis.
Sitten laitoin siihen sitä paperimassaa, jotta kovettuis ne nivelet. Mutta koska sataa, se ei ollu vielä aamulla kuivanut. Ei se tosin mua estänyt, koska onhan se massa sentään vähän kovettunut... Laitoin lisää massaa päälle ja sain vihdoin otettua kuviakin.


Päätön lohnake 2.


Hienot siivet, vaikka itse sanonkin. Maalaan tosin päälle, joten sininen läpinäkyvyys ei jää.. Kai...


Sama toiselta sivulta.


Takaakin vielä.

Lohikäärme ei muuten ole millään vielä kiinni tossa alustassaan, jotta sitä voi helpommin käsitellä. Siksi onkin tärkeää saada ne nivelet edes vähän jäykemmiksi... Saan sitten joskus sen päänkin tehtyä :D
Tllä kertaa tein jopa suunnitelman = piirsin paperille vähän millaisen tahtoisin siitä tulevan. Katotaan miten käy...
Tarkoitus olis päälystää toi lopuksi itse tehdyllä Play-Do -massalla. Siitä lisää ohjeissa.