Todella pitkästä aikaa.
Vaikka mitä askarteluita ja muita kädentaitoja on tullut tehtyä, mutta niistä enemmän vähitellen.

Neidin nukkekoti rupeaa olemaan valmis ja sinne pitää saada kalusteita. Ollaan nyt tehty kaksi sänkyä, sohva ja viherkasvi, ihan uusina siis. Kesällä tehtiin mm leipiä suolataikinasta.

Neiti sai myös vihdoin leikkitaloonsa (kaksi ISOA pahvilaatikkoa) tapetit seiniin ja kunnolliset pitimet mm kattoon. Ihan vaan kamala kasa liisteriä, kaksi erilaista tapettia sekä sanomalehtipaperia. Sujui näppärästi partsilla, kun oli lämmintä ja talo kuivui aina kerroten välissä vajaa päivässä.

Massailua ollaan myös harrastettu. Ensin tehtiin "tavallista" suolataikinaa, useampiakin satseja. Kokeilemalla saatiin hyvä, tai ainakin minun mielestäni hyvät suhteet. Mutta suolataikinan säilyvyys jopa jääkaapissa on heikohkoa, joten etsin jotain muuta. Sitten sain ostettua apteeksita aluunaa, ei maksanut paljoa ja sitä on vielä.. paljon.. ja vähän lisää. Tehtiin ekat kokeilut toista myrkytöntä ja itsetehtyä, sekä edullista massaa ja tykkäsin. "Parantelin" ohjetta taas hiukan, varsinkin työvaiheita jne ja sain kuin sainkin mieleistäni. Tytöllä on nyt toistakymmentä eri väri purkeissa, tosin nyt ne vähenee, kun neiti sekottaa niitä innolla. Mutta ei harmita (niin paljoa) kuin jos hän sekoittelisi kaupasta ostettua Play-Do:ta (tm).