Kuvaa ei valitettavasti ole.

SUKLAATIIKERI (kakku)

Tämä ns kuivakakku ei ole kovinkaan kuiva ja kovin makoisakin se on. Mitään tekemistä terveellisyyden kanssa ei juuri ole, patsi jos sitä sattuisi olemaan alipainoinen ja siihen tämä on ihan omiaan.

Tee tiikerikakku, ehkä vähän vähemmällä sokerilla, kuin normaalisti.
Lisää valkoiseen osaan valkosuklaarouhetta ja tummaan suklaa- esim Marianne-rouhetta.

Paistetaan jne ihan normaalisti. Nautitaan heti, kun on vähän jäähtynyt, on hyvää. Suosittelen joko lahjaksi, myyjäisiin tai kutsuille, muuten tulee huono olo, kun syö kaiken itse :D

SUKLAAVAAHTOTIIKERI

Edellisen kaveri, suorastaan veli...

Pilko noin kourallinen (hih) suklaata ja reilu kourallinen (valkoisia grillattavia) vaahtokarkkeja.
Tee satsi kuivakakkutaikinaa ja voitele&leivitä kakkuvuoka.
Ota noin puolet, tai vähän vähemmän toiseen astiaan.
Jos et laittanu perustaikinaan vaniljasokeria, laita sitä siihen isompaan määrään.
Laita "Puhdasta" kaakojauhetta, ei kaakaojuomajauhetta, siihen toiseen satsiin ja sekoita varovasti.
Laita vaahtokarkit kakkuvuuan pohjalle ja kaavi valkea taikina päälle.
Seuraavaksi kaavi suklaataikina kakkuun ja ripottele suklaat päälle.
En siis tehnyt näin ja tuli ongelma: Suklaa on painavaa (käytin After Eight -suklaata) ja se valui pohjalle. Pohjasta, tai siis päällisestä, kun kakkuhan käännetään, tuli hieman tahmainen ja hankalahko irrottaa vuuasta. Ja vaahtokarkit taas ovat kevyitä ja koettivat palaa pinnalla. Vaikka siis valkoinen oli alla ja tumma päällä, mutta sekotin niitä...
Jos kokeilet, kerro kokemuksistasi!