Tai itseasiassa aikuisten vaatteita osa1, sillä juuri mistään ei ole kuvia. Osasta en enää saakkaan, joka on harmi. Paljon vaatteita asuu toki meillä kotona, joten niistä saa vielä kuvan... Kuluneinakin ovat minun tekosiani.


Ihanan pehmeää puuvillaa oleva täyspitkä mekko. Mekon helmassa viillot ja vyötäröllä, valitettavasti tässä näkymättömissä, nyöritys kummallakin sivulla. Helman viillot tehty tumman violetilla ja mekko muuten viininpunainen. Hihat ovat selkeästi alaspäin levenevät ja kaula-aukko.. no sanotaanko antelias olematta törkeä. (äidin ottama kuva)


Miehen päällä olevat housut ovat itseasiassa "vain" kustomoidut, tosin kuka uskoisi, että nuo ovat Dressmanin "suorat farkut" tms... Poistin sivusta alaspäin kapenevan kiilan ja lisäsin koko matkalle yhdenlevyisen kappaleen. Näin sain lahkeeseen leveyttä. Verkkokangas sekä kiinni ommellut ja irrotettavat remmit.
Naisen huonosti näkyvä korsetti on ihan "omin käsin tehty". Sekä vielä huonommin näkyvä goottipusero sifonkihihoilla... (Reijon ottama kuva)Kuvan jostain syystä täysin vääristämä väri.. No jaa, vaate on vuorisilkkinen oloasu, tehty lähinnä suorista tai suorista taittamalla saaduista kolmioista. Housuhameen kiinnitys vyötäröllä solmimalla huivimaiset "vyö" jutut...Pitkät levenevät hihat. Ja värinä siis tumma paljon kuvaa vihreämpi turkoosi. (Pampulan ottama kuva)