Ostin 2½-3 vuotta sitten talvella 2€ (en voinut olla ostamatta) vanhan ja käytössä tosiaankin kuluneen Lundbyn nukkiksen. Aikani sitä ihmettelin ja lopulta ryhdyin sitä remontoimaan. Lattialla oli muovimattoa, sellaista, mitä siis oikeissa huoneissa käytetään. Sehän piti saada pois. Seuraavaksi tutkin seiniä (niihin oli liimattu "kivoja" auton ja mopon kuvia edllisten käyttäjien iloksi) ja tahdoin niistä päällysteistä eroon ja niin edelleen.

Tässä siis talo osittain "purettuna".


Ensin saatiin yksi huone maalattua.


Sitten päälystettiin muutkin seinät.


Tällä hetkellä kaikki lattiat, seinät ja katot (sisällä) ovat valmiita. Vaikkei siis tuosta kuvasta näemmä mitään erotakaan..

Eli ylhäällä vasemmalla on keittiö (niin neiti määräsi) ja siellä seinät on vaalean ruskeaa paperia. Lattia on tuskallisesti tehty jäätelötikuista ja katossa on valkoista lakanakangasta.
Olohuoneen seinät on maalattu vaaleanpunaisella akryylimaalilla, mutta ensin pohjalle laitettiin jotain hassua teippiä, kuin verkkoa. Sitä käytetään esim tapetoinnin alla, estämässä vanhojen reikien näkymistä. Lattialla on löyhästi kudottua kangasta, vihreän sävyistä ja katossa lakanakangasta.
Alhaalla vasemmalla on lastenhuone, katossa ja seinissä samaa kukkakuvioista paperia ja lattialla ylellisesti valkoista samettia.
Makkari on keskellä ja siellä on seinät ihan oikeaa lila-vako-raidallista tapettia. Katossa sekä lattiassa kuvointia vailla olevat valkoiset lakanakankaat.
Viimeisenä on kylppäri, josta tuli ihan liian tumma. Katossa on valkoinen paperi joka kupruuntui ja lattiassa punaruudullsita flanellia. Seinissä vihreää ja osanssia paperia (saman paperin kaksi eri puolta).

Ulkopuoli on vielä kokonaan tekemättä, mutt kyllä sinnekin vielä jotain saadaan :)