Erilaisia kasveja on tullut väkerrettyä. Ja koska tykkään kokeilla, suurin osa on eri tehniikoilla. No, hallitsempahan sitten "kaikki".


Ensimmäisiä kokeilujani oli osallistuminen elämäni ensimmäiseen vaihtoon Ihan Itsellä. Valitettavasti ne eivät säilyneeet postissa niin hyvin, kuin olisi voinut toivoa.. Aiheena oli keittiö ja tuo on olevinaan yrttilaatikko.

Laatikko on jostain pelistä, sain ne jostain ihan irrallaan. Sitten liimaa ja kahvinporoja pohjalle. Liian ohuella rautalangalla (menivät kuljetuksen aikana katki) tehtyjä maalarinteippi-lehtiä ja rei'ittimen roskia rullalla. Lisänä pieni kivi.


Nämä ovat erääseen toiseen vaihtoon, edelleen Ihan Itsellä, ruusuja JUHLIIN. Ruusuja tein kyllä jo ennenkin, paras tosin jäi sille tielleen: Osallistuin kahden eri koulun pääsykokeisiin, vaatetusalalle ja ensimmäiseen piti tehdä barbien vaate.. Tein vaatteen ja kaveriksi käteen kauniin ruusun.


Niiskuneidin luona Ihan Itsen nukkekotipäivillä tehtyjä pikkukukkia. Lehdet on tehty maalarinteipistä sekä rautalangasta ja maalattu. Kukat taas on rautalankaa, yksi siemenhelmi + 2-3 tarlatan ympyrää. Maljakko on sopivan mallinen helmi.


Tämän tein vastikään. Käytin allaolevassa kuvassa olevia tarvikkeita ja lisäksi puikkoliiman korkin. Eli muovisia jotain kasvinosia, jotain tekosammalta (?), valkoista pehmeätä täytemuovia, se korkki.


OHJE : Leikataan sopiva pala täytteestä ja liimataan se paikoilleen. Liimataan tekosammalta päälle ja leikataan kasvinosat sopivan teräviksi ja tungetaan sammaleen läpi täytteeseen. Anna kuivua.