Kesä ja kärpäset, myös kesäflunssa. Ah tätä iloa ja kuumuutta. Taas kerran, ei niin erikoista tänä kesänä, on kuuuumaaaa. Suorastaan tukahduttavan kuumaa.

Tänään päivää valaisi nukkisvaidon saapuminen kotiin. Ah! Ei voinu mennä ees päikyille ennen, kun avasi lootan ;) Ah ja voih, kaikkea ihanaa ja ihmeellistä. Kellään ei ollu ihan samaa, joka oli kiva! :D Viimeksi, oli monta leijaa, mutta ei sekään lopulta haittaa, kyllä kaikille jotain käyttöä keksitään.. Kunhan nyt saisin ton talon remontin ees alkuun...

Tänä kesänä olen piirrellyt vaatteita, tehnyt parit housut pienelle, joista toiset on vielä ihan hirveesti isot. Pari yökkäriä mun entisistä, pari vielä tulossa. Hame (isohko), rimpsu juttu siihen ja perhoshihainen pusero, kaikki siis taas pienelle.

Miehen takki on edelleen kesken, housut on suunnittelilla.

Ittelle Oon tenyt mekon, tai siis muokkasin sen vanhosita farkuista. Toinenkin pitäis saada aikaseksi, tai sitten ystävälle. Siteitä olen myös värkänny, nyt niitä on jo vähän ylimäärästäkin. Pitää vielä hakkailla niitä, nepparit siis.

Nukkisjuttu on tullu väkerrettyä, tosin lähinnä noihin vaihtoihin. Siksi niihin pitääkin osallistua, kun muuten ei tule tehtyä mitään. ;)