1) Tee 2-2½dl sämpylätaikina ja anna kohota.

2) Kuivaa nakit (käytin Lidlistä saatavia pitkiä ja lihaisia nakkeja) ja leikkaa juustosta sopivia suikuloita palasia.

3) Palastele taikina (mun käyttämässä nakkipaketissa on 8 nakkia, eli puoliksi, puoliksi ja vielä

kerran puoliksi) ja kauli / litistä / venytä ihan littanaksi ja pitkulaiseksi.

4) Asettele juusto ja nakki taikinalle ja kääri taikina ympärille.

5) Varmista, että kaikki reiät on tukittu ja ilmat päästetty pihalle.

6) Anna nousta jonkin aikaa.

7) Paista 200-225 noin 10 minuttia.

Nautitaan lämpiminä, sopivat iltapalaksi, välipalaksi ja retkelle mukaan!

Toimivat myös mikrottuina, eivät toki niiiin hyviä, ei (vielä) kokemusta pakastetuista..

Yksi idea oli, että tekis valmiiksi ja pakastais ennen paistamista, mutta koska nakkeja on ks paketissa 8

ja ne mahtuvat hyvin yhdelle pellille, ei niitä ole koskaan ollut "ylimääräisiä"..