Tarvitaan paketti valmiiksi kaulittuja voitaikinalevyjä, niitä suorakulmaisia palasia, joita löytyy varmaan jokaisen ruokakaupan pakastealtaasta.

Sitten jotain marmelaadia tai hilloa. Toki vaikka lihaa, kalaa & riisiä ja munaa ja.. No, millä nyt tahtookin pasteijansa täyttää. Minä täytin marmelaadilla, kun oli.

Munaa voiteluun.

Anna palasten sulaa irrallaan ja leikkaa ne kahtia.

Ei ole pakko, mutta minä tykkään vähän levittää ja ohentaa taikinaa tässä vaiheessa.

Toiselle puolelle marmeladia.

Taita ja painele reuna hyvin kiinni.

Nostele pellille ja voitele munalla (tai vaikka voilla?).

Paista ohjeen mukaan uunissa (katso siitä paketin kyljestä).

Älä polta suutasi! Pinnalta jo vähän jäähtynyt pasteija on sisältä vielä TULIKUUMA!
Hillossa tai marmeladissa oleva sokeri ja lihassa ja kalassa oleva rasva pitävät sisuksen lämpimänä pitkään!